Involveret i banebrydende projekt for MENCK

Vellykket operation afsluttet forud for planen takket være effektiv planlægning og velfungerende teamwork

MENCK - ledende piloteringsekspert og Blue Waters nære kunde – tildelte for nylig Blue Water transporten og montagen af en 187-tons hydraulisk hammer samt tilhørende stempel med en vægt på 175 tons.

Blue Waters omfattende involvering i projektet inkluderede modtagelse af stemplet fra Japan samt søfragt og modtagelse af den hydrauliske hammer (MHU3500S) fra Hamborg. Desuden var vi ansvarlige for installation af fjederophæng i stemplet og montering af stemplet, som indgår i den hydrauliske hammer. Monteringsarbejdet blev udført i Singapore.

“Alt forløb efter planen eller rettere sagt forud for planen. Vi havde oprindeligt afsat fem dage til opgaven, men det hele var klaret indenfor to dage. Projektet markerede MENCK Singapores første montering i Asien af denne størrelse hammer, hvilket vi naturligvis er stolte af at have været en aktiv del af”, siger Victor Pay, Marine & Logistics Manager, Blue Water Singapore.

“Blue Water har afsluttet endnu et fantastisk job for os - velplanlagt og udført i et teamwork på tværs af alle involverede parter. Takket være effektiv planlægning sparede vi tre dage, hvilket var til stor hjælp for alle. Vi ser frem til kommende projekter i samarbejde med Blue Water”, udtaler Thorsten Koch, Head of Logistics, MENCK GmbH.